Asansörlü Evden Eve Nakliyat

Her sektörde olduğu gibi nakliyat sektöründe de teknoloji gelişiyor; İzmir Okan Nakliyat olarak, taşımalarda teknolojinin yeni ürünü asansör ray sistemi ile taşıma hizmet vermekteyiz.

Asansör sistemi ile taşıma sistemin işleyişi taşınacak mekanın firmamız elemanı tarafından keşfi yapılarak binanın asansör kurulumuna uygun olup olmadığına karar verilir. Bu doğrultuda bina durumu müsait ise asansör kurulumu yapılır.

"Yıllardır bu sektörde hizmet veren firmalar arasında referans müşteri potansiyeli en fazla olan firmayız çünkü; işimizi gerektiği gibi ve size verdiğimiz sözler doğrultusunda, hakkettiğiniz hizmeti sunarak yapıyoruz."

İzmir Okan Nakliyat

Dışardan balkona veya pencereye uzatılan ray sistemi ev içerisinde bulunan ve personelimiz tarafından ambalajı yapılmış olan eşyaların taşınması ile başlar. Personel tarafında balkona uzatılan Asansörü yükler mekanizma otomatik olarak aşağıya iner 2 personel tarafın da kamyona yerleştirilir. Yükleme bittikten sonra mekanizma toplanır ve kamyon arkasına takılır yeni evinize doğru intikal edilir orada da aynı işlemler uygulanır.

Asansörümüz teleskopik olup 15. kata kadar her türlü eşya transferini yapabilmektedir. Bu sistem ile yapacağınız taşınma bina merdiveni ile yapacağınız taşınmaya göre çok daha güvenli çok daha az risklidir. Merdiven veya bina asansöründeki taşımacılıktaki sürtünme çizilme kırılma gibi riskleri ortadan kaldırmaktadır.